Contact opnemen

Home »  Contact opnemen

TEKEN HIER DE PETITIE 

U kunt contact opnemen door een mail te sturen naar: info@laathetgroenehartnietbarsten.nl

We willen samenwerken met alle politieke partijen en betrokken inwoners, bedrijven en verenigingen onder één vlag!

“Veiligheid en gezondheid van de inwoners van Nederland”.

Samen kunnen we een sterke vuist maken! We kunnen de olie en gaswinning stop zetten en er zorg voor dragen dat volop wordt ingezet op schonere, goedkopere en duurzame energie in heel Nederland. Dat doen we door actie te voeren en door het verzamelen van handtekeningen. In Woerden en Gouda zijn in korte tijd al ongeveer 1000 handtekeningen opgehaald. En we gaan nog een poosje door met verzamelen. Ook online kunt u ondertekenen.

Op initiatief van de SP fracties in de gemeenten Gouda en Alphen en de Provincie Utrecht en Zuid Holland zijn er op bestuurlijk niveau vragen gesteld en moties ingediend. Zie daarover de nieuwsberichten op deze website.

Staat u achter dit initiatief?

Teken HIER de PETITIE tegen olie- en gaswinning in Het Groene Hart, Alvast bedankt

Willen we dit bereiken dan hebben we ook jouw hulp nodig! Op 28 oktober gaan we actievoeren tegen gaswinning in het Groene Hart. We houden dan een deur tot deur actie om mensen te vragen om ons te steunen. Wil je meedoen? Geef je dan op via: info@laathetgroenehartnietbarsten.nl

Laat Het Groene Hart niet barsten is een initiatief van:

En wordt ondersteund door:

Het initiatief ‘Laat Het Groene Hart niet barsten’ wordt tevens ondersteund door (lokale) politieke partijen en andere betrokkenen: 


 

Comments are closed.

Initiatiefgroep SP Woerden
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial